1001 vragen

D eerste tijd lieten we alles over ons heen komen. Maar wel hadden we 1001 vragen. Zo wilden we weten of we nog naar Dubai mochten om oud en nieuw te vieren…

Ik had eigenlijk gelijk al door dat die reis niet meer doorging. Vriend daarentegen dacht, zelfs toen hij nog op de Hartbewaking lag, dat we echt nog weggingen. Na vier à vijf dagen zou hij toch weer uit het ziekenhuis zijn?

Bye bye Dubai

Maar al snel werd duidelijk dat hij langer moest blijven. En Dubai, dat konden we vergeten. Verder met de orde van de dag.

Kon hij gewoon op zijn zij liggen of moest hij de kant van zijn hart ontzien? Wanneer mocht hij weer autorijden? Fietsen? Zwemmen? En moesten we zout eten nou wel of niet vermijden?

Achtbaan

Kon hij nog in een achtbaan? De cardioloog had niet direct een antwoord klaar. Hij dacht het wel, maar wist het niet zeker. Deze vraag had hij duidelijk nog niet eerder gekregen.

Sex

En hoe zat het met alcohol? Was gezellig een biertje drinken verleden tijd? Vakanties? En sex. Hoe zat het daarmee? Wanneer kon dat weer, hadden zijn medicijnen invloed, kon het überhaupt nog?!

Hartstukjes, geschreven door CillaHartstukjes wordt geschreven door Cilla, getrouwd met een hartpatiënt, tekstschrijver, (eind)redacteur, blogger en eigenaar van HoofdletterC. Ze is gek op dieren, eet ze dan ook niet en verwent haar twee katten.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial