Contact

De Hartstukjes worden geschreven door Cilla Schot, tekstschrijver en schrijfcoach. Heb je vragen, tips of suggesties? Neem gerust contact op! Ik ben gek op post! Wil je meer weten over mijn schrijfskills? Kijk dan op www.cillaschot.nl.

Tips?
Misschien mis je een onderwerp op de site of wil je juist graag weten hoe wij met bepaalde dingen omgaan. Wil je gewoon graag je hart luchten omdat je iets leest wat je raakt of herkenbaar is? Ook dat mag je bij me kwijt.

Samenwerken?
Denk je dat een dienst of product van jou interessant kan zijn voor mensen die een hartaanval hebben gehad of een ICD dragen? Ik kom er graag met jou achter wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Enthousiaste spreker?
De artikelen op Hartstukjes.nl zijn persoonlijke verhalen. Ik deel onze ervaringen in de hoop dat andere mensen daar iets aan hebben. Houdt jouw organisatie een voorlichtingsbijeenkomst en ben je op zoek naar een enthousiaste en openhartige spreker? Laat het weten!

Jouw gegevens hou ik geheim. Lees hier meer over in de privacyverklaring.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial