Hartketting

Show your heartbeat!

Hartstukjes heeft een leuke sieradenontwerpster ontdekt! Sparkles by Susie maakt sieraden met één doel: vrouwen laten stralen! En hoe leuk is het dat zij ook een ketting heeft met een heartbeat! Tenminste, het doet mij aan een hartritme denken.

Ik kon niet anders dan de ketting meteen bestellen. Vriend zag er de humor ook wel van in. En wat kreeg ik veel positieve reacties. Wil je ook zo’n hartketting of misschien wel je vriendin verrassen? Hierbij alle informatie om de hartketting in huis te krijgen!

Sparkles by Susie

hartketting

ketting

 

 

 

 

 

(Klik op de foto’s voor een groter plaatje!)

Bestelinformatie

De heartbeat staat niet op de website, maar Susie gaat speciaal voor jou aan de slag! Zeker als je vertelt dat je een trouwe lezer bent van Hartstukjes! Stuur een mail met je bestelling naar info@sparklesbysusie.com.logo Sparkles by Susie

Goud of zilver
De ketting is er in de kleuren goud en zilver. Susie maakt de ketting bovendien extra lang, zodat je zelf kan bepalen hoe je ‘m draagt.

Kosten
De ketting kost 17,50 euro. Dat is exclusief verzendkosten.

Show it!

Heb je ‘m besteld en loop je vol trots rond? Dat vind ik leuk om te zien! Durf jij een foto te plaatsen op mijn Facebookpagina? Wie weet inspireer jij weer andere mensen!

Volg Hartstukjes sowieso op Facebook. Misschien komt er een keer een leuke winactie aan…

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial