In de media

Blogs van Hartstukjes blijven niet onopgemerkt. Soms delen andere blogs of organisaties een van mijn verhalen. En daar ben ik natuurlijk hartstikke trots op! Op deze pagina een overzicht van media en organisaties die aandacht besteden aan Hartstukjes.

Stichting MantelzorgelijkStichting Mantelzorgelijk
Sinds eind juli verschijnen blogs op de website www.mantelzorgelijk.nl. Het is het grootste onafhankelijke platform voor en door mantelzorgers, waarop mantelzorgers hun kennis, ervaringen en gevoelens delen. De initiatiefnemers hebben zelf een selectie gemaakt van hartblogs die zij willen delen. Gaaf hè!

STINLogo Stichting icd Dragers Nederland
Stichting ICD dragers Nederland (STIN) besteedde in november 2016 aandacht aan Hartstukjes in een nieuwsbericht op de site.

 

Hart&VaatgroepPatiëntenvereniging Hart&Vaatgroep
De Hart&Vaatgroep is de patiëntenvereniging voor hart- of vaatpatiënten en hun naasten. De organisatie werkt nauw samen met de Hartstichting. Op Twitter deelt de vereniging zo nu en dan een tweet of ze geven aan dat ze mijn bericht leuk vinden. Supercool! In maart 2016 deelde de Hart&Vaatgroep zelfs het hartstukje Emotionele incontinentie op Facebook!

Hartstichting
HartstichtingOok de Hartstichting klikt soms op Twitter op ‘like’ bij een post over een Hartstukje. Een van de medewerkers liet weten dat ze altijd op zoek zijn naar verhalen. Ik had nooit kunnen bedenken dat mijn blog onder de aandacht zou komen bij de organisatie die strijdt tegen hart- en vaatziekten.

Zie jij ergens een Hartstukje opduiken of wordt de site genoemd? Wil je dat doorgeven via mail@hartstukjes.nl? Dan kan ik deze pagina helemaal up-to-date houden.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial